UPUHH KV 2021

23. Kongres Hotelijera ”Nove perspektive” koji će se održati 6.12. od 10 sati okupit će sve ključne dionike i donositelje odluka u sektoru turizma. 

Poseban naglasak programa kongresa bit će na učincima turizma na hrvatsko gospodarstvo, izazovima i rješenjima vezano uz radnu snagu, investicijama, digitalizaciji, te mogućnostima korištenja sredstava iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti. 

Sadržaju kongresa možete pristupiti online putem streaming platforme Confiva. Najljepše Vas molimo da se registrirate sa svojim podacima, emailom i imenom i prezimenom kako bi Vam putem maila poslali link za praćenje kongresa. Ukoliko niste dobili link, svakako provjerite spam folder. Za slučaj da  internetu pristupate putem VPN servisa, preporučamo da isti ugasite prije pristupa kongresu ili da pristupite platformi putem mreže koja ne koristi VPN. U slučaju poteškoća prilikom spajanja na platformu ili ukoliko niste dobili email s linkom za spajanje, slobodno nam se obratite na [email protected]. Link koji ste dobili na email adresu nije prenosiv i događanje je moguće pratiti samo s jednog uređaja.