Srečanje z izvajalci zdravstvenih storitev Triglav zdravje

Triglav zdravje že peto leto tradicionalno podeljuje priznanja za odličnost najboljšim izvajalcem zdravstvenih storitev v preteklem letu.

V letu 2020 je prejemnikov priznanj kar 19, prvič pa so med njimi tudi taki, ki bodo priznanje prejeli že peto leto zapored. Z velikim ponosom smo jih poimenovali Ambasadorji odličnosti.

Uspeh prav vsakega prejemnika priznanja želimo nagraditi in proslaviti skupaj z vami.

Virtualni dogodek bo 31. 3. 2021 ob 19.00, potekal pa bo preko spletne platforme Confiva.

Povezava do samega dogodka bo poslana na dan dogodka s platforme Confiva, vključno z vsemi potrebnimi informacijami.

Naš osrednji govorec, izjemni predavatelj dr. Daniel Kraft, prejemnik številnih nagrad v zdravstvu in eden najvplivnejših posameznikov v panogi, bo spregovoril o prihodnosti medicine in zdravstva, o rastoči vlogi tehnologije in kako nam lahko le-ta v bodoče izboljša življenja.

S svojim pogledom na to tematiko nam bo gotovo nakazal številne nove možnosti in prakse, zato njegovega predavanja ”Prihodnost zdravstva in medicine: Kam nas lahko popelje tehnologija?” res ne smete zamuditi. Več o našem gostu si lahko preberete na tej povezavi.

Za uspešno izvedbo dogodka vas prosimo za vaše podatke:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Obvestilo o snemanju dogodka

Obveščamo vas, da bo digitalni dogodek (predavanje, podelitev priznanj in podelitev donacije) fotografiran in sneman prek aplikacije Confiva. Galerija fotografij oz. video prispevek, pripravljen na podlagi posnetkov, bosta lahko objavljena na uradnih spletnih straneh Triglav, Zdravstvene zavarovalnice, d.d., (triglavzdravje.si, zdravstveninasvet.triglavzdravje.si), socialnih omrežjih Triglav, Zdravstvene zavarovalnice, d.d., (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube) ter na intranetu Triglav, Zdravstvene zavarovalnice, d.d. Vaša pojavnost v kadru videoposnetkov digitalnega dogodka ni predvidena oziroma je odvisna od vašega morebitnega aktivnega sodelovanja na dogodku (npr. postavljanje vprašanj predavatelju). Za dodatne informacije v zvezi s tem nas lahko kontaktirate na e-naslov [email protected]. Varstvo zasebnosti v aplikaciji Confiva je zagotovljeno pod pogoji, objavljenimi na https://confiva.com/wp-content/uploads/2021/02/Confiva-Privacy-policy-1-1.docx. Zavarovalnica posnete fotografije oz. videoposnetke uporablja za namen objave foto galerije oz. video prispevka digitalnega dogodka in naknadne promocije tega dogodka ter hrani pet let od njihovega nastanka oz. do preklica z vaše strani.

Pomembno

Podatki udeležencev v digitalnem dogodku se obdelujejo na podlagi prijave na dogodek, s čimer se med udeležencem na dogodku in zavarovalnico vzpostavi poslovno oz. pogodbeno razmerje v smislu točke (b) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov. Zavarovalnica bo osebne podatke s prijave na digitalni dogodek (ime, priimek, elektronski naslov, podatke o organizaciji) obdelovala za namen obveščanja o dogodku in za namen izvedbe dogodka. Osebni podatki udeležencev na digitalnem dogodku se uporabljajo in shranjujejo skladno z veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov. Udeležencu na digitalnem dogodku so skladno z veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov zagotovljene pravice do preklica, ugovora, dostopa, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, prenosa ali izbrisa osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, in jih uveljavlja s pisno zahtevo, poslano na naslov Triglav, Zdravstvena zavarovalnica d.d., Pristaniška ulica 10, 6000 Koper, ali na e-naslov [email protected]. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov lahko kontaktirate preko e-naslova [email protected]. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Triglav, Zdravstveni zavarovalnici, d.d., pa si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletni strani www.triglavzdravje.si.